Carp24

A pontyhorgászat nem csak bojlishorgászat! Sokkal több...

Kikönnyített csalik készítése egyszerűen a CC Moore új eszközével

Egy igazán innovatív, a horgászcikk piacon minden bizonnyal újdonságnak számító eszközzel jelenik meg a piacon CC Moore ez év tavaszán.  Az elmúlt évben, titokban fejlesztett termékről James Armstrong a CC Moore Európai marketingvezetője rántotta le a leplet, amely a Corkball Roller nevet kapta.

A kikönnyített parafagolyó segítségével lebegtetett horogcsali kézzel történő készítése eddig egy bosszantó és időigényes feladat volt. A szabályos golyó alakú formát, amivel igazán elégedettek lehettünk valljuk be, hogy csak nagyon nehezen, igen sok gyakorlat után tudtuk elérni.

A CC Moore "Corkball Roller" névre keresztelt eszköz használatával ezután minden eddigi kellemetlenségünk meg fog szűnni. A sok bosszantó és aprólékos feladat helyet ezután igazán gyorsan tudjuk elkészíteni a kikönnyített horogcsalijainkat. Ez a kis szerkezet pontosan annyi masszát fog adagolni a parafagolyó köré, amennyi szükséges az egyenletes bevonat elkészítéséhez. Így minden alkalommal szabályos, az igényeinknek megfelelő golyókat tudunk készíteni, és megszabadulunk az igencsak frusztráló munkafázistól, nem utolsó sorban jelentős, a bevonat elkészítéséhez felhasznált alapanyagot spórolunk meg.


James Armstrong, CC Moore European Media & Marketing Manager

Természetesen a Corkball Roller hazai értékesítésének megkezdéséről beszámolunk majd.

Hogy ne maradj le a friss információkról, iratkozz fel hírlevelünkre itt >>

Trakker pólók