Carp24

A pontyhorgászat nem csak bojlishorgászat! Sokkal több...

Ismét taroltak a Trakker Products termékei

Ismét taroltak a Trakker Products termékeiAz angliai Total Carp magazin közönségszavazata után, amikor is a Trakker Products termékei összesen hat díjat söpörtek be, most itt az újabb olvasói szavazatok eredménye. A szintén angol illetőségű Carp Talk Magazine jóvoltából a Trakker termékei újfent megint parádéztak. A díjakat Anglia egyik legnépszerűbb pontyos kiállításán adták át az innovatív gyártónak.

Bővebben: Ismét taroltak a Trakker...

A vidra jelenléte és annak következményei

Nagyon sokan kedves kis állatnak tartják a vidrát, de a horgászok és vízkezelők körében már közel sem annyira népszerű, hiszen egyik fő tápláléka a hal. Azt, hogy pontosan mekkora kárt okoz egy-egy horgászvíz halállományában, nagyon nehéz megállapítani, de az biztos, hogy a nagyobb testű pontyokra is a vidra az egyik legnagyobb ellenség.

Bővebben: A vidra jelenléte és annak...

Taroltak a Trakker Products termékek

Nem kevesebb, mint hat (!) díjat söpörtek be a Trakker Products termékei az angliai Total Carp Magazin olvasói szavazásán.

Ez az eredmény már csak azért is kiemelkedő, mert a szavazásra meghirdetett öt kategóriából volt olyan kategória, amiből két díjat is sikerült megcsípniük.

Bővebben: Taroltak a Trakker Products...

Trakker pólók